Kom Til SOFTLIGHT Koncert med Kasper Buch på Generator

Kom Til SOFTLIGHT Koncert med Kasper Buch på Generator

Vi varmer en kold onsdag i januar op med god musik og godt selskab.
Den 31. januar 2024 inviterer vi til Caféaften på spillestedet Generator med musik af den anerkendte sanger og sangskriver Kasper Buch.

Koncertdetaljer:

Dato: Onsdag, 31. januar 2024
Tid: 17.30
Sted: Spillestedet Generator
Entré: 75 kr. – inkluderer pizza og koncert

Dette event er arrangeret i samarbejde med Medborgerhuset, G-Faktor og SIND Ringkøbing-Skjern.
Det er en aften skabt til at bringe mennesker sammen – for brugere af Medborgerhuset, G-Faktor, personer der lever med psykisk sygdom, udsatte i vores samfund samt deres venner og familie.


Om Musikeren
Kasper Buch har opnået anerkendelse på både de danske og internationale scener, med inspiration fra Tønder Festivalen, som har haft stor indflydelse på hans musik. Han har udgivet 6 singler og et album, og hans sang ’Point This Ship’ fandt vej til lyttere gennem DR P4 Play. Kasper Buchs musik har resonans – den taler til lyttere over hele landet og har givet ham en solid plads i danskernes musikhjerter.
Se mere på hans egen hjemmeside: kasperbuchmusic.dk


Hvad Kan Du Forvente?
En afslappet aften med live musik, pizza og ligesindede.
Det er en mulighed for at opleve et musikalsk indslag midt i ugen og et øjeblik til at bare trække vejret og være sammen med andre.


Bliv En Del Af Aftenen
Billetter er tilgængelige allerede nu, og vi anbefaler at reservere din plads tidligt for at sikre en plads og nyde en aften i godt selskab på Generator:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/sldiqdsp22


Har du lyst til at høre koncerten som frivillig, så mangler vi også din hjælp, – til denne eller kommende caféaftener i SIND RIngkøbing-Skjern.
Du er meget velkommen til at læse mere og tage kontakt 🙂