Butikken

– Der er med til at gøre projektet muligt

I hjertet af byen, V Strandgade 7, ligger G-Faktor-Butikken, som byder på et varieret udvalg af både nye og genbrugte varer i en hyggelig og lidt kaotisk atmosfære, præget af de mange aktiviteter omkring butikken og bagbutikken G-House, der fungerer som møde- og klublokaler.

I den forreste del af butikken præsenteres du for en samling af brugskunst, souvenirs og andre unikke fund, som er nøje udvalgt for at give dig en unik shoppingoplevelse med varer, der ikke findes andre steder i byen.

Bagerst i butikken, vil du blive mødt med hylder fyldt med vintagetøj, smykker, bøger, køkkengrej, legetøj, sko og utallige andre skatte som i en mere traditionel genbrugsforretning.
Alle varer bliver vasket og rengjort inden de kommer i butikken, priserne er i bund og det er tit muligt at gøre et ægte kup.

Ved siden af G-Faktor-Butikken ligger Café Lidt af Hvert, vores trofaste socioøkonomiske samarbejdspartner. Ud over at byde på et udvalg af brugskunst, gavekurve, delikatesser, coffee-to-go og kunst, er det et sted, hvor fleksjobbere og jobpraktikanter får chancen for at udvikle sig.
Her opbygger de kompetencer og erfaringer, som styrker dem på deres rejse ud på det videre arbejdsmarked.

G-Faktor driver desuden en række sociale initiativer og projekter, som direkte understøttes af midlerne fra butikken og caféen. Dine køb bidrager til programmer, der understøtter folk, der søger at genfinde deres plads på arbejdsmarkedet, praktikker for dem, der ønsker at udvide deres færdigheder, og mentoreringsprojekter for dem, der har brug for vejledning og støtte.
– Foruden alle de mange klubber og foreninger som er samlet under “G-Faktor-paraplyen”, – feks Unge For Ligeværd, SIND Ringkøbing-Skjern og ungdomsklubben G-House.

Når du handler hos os, bliver du en del af denne bevægelse.
Drevet af dedikerede frivillige fungerer butikken ikke kun som en handelsplads, men som et sted, der giver tilbage til samfundet.
Hvert køb, hver donation og hver interaktion spiller en afgørende rolle i at hjælpe G-Faktor med at fortsætte sit arbejde og gøre en forskel i Ringkøbing og omegn.