G-House: G-faktors Hjerte for Fællesskab og Samhørighed

G-House: G-faktors Hjerte for Fællesskab og Samhørighed

Når hverdagens udfordringer bliver for overvældende, når ensomheden fylder for meget, eller når du bare trænger til at være en del af noget større, er G-House stedet for dig.

G-House, som er G-faktors egen ungdomscafé, blev grundlagt i september 2013 som en løsning for dem, der savner fællesskabets varme. Torsdage i G-House er det allermest hyggelige: Det er her, vi laver mad sammen, udfordrer hinanden i spil, nyder filmaftener, og benytter os af den hyggelige gårdhave. For de kreative sjæle er der også mulighed for at dykke ned i forskellige projekter.

Selvom G-House primært er rettet mod unge over 18 år, mener vi, at alder kun er et tal. Hvis du er under 18 og længes efter at være en del af vores caféaftener, er du mere end velkommen. Her møder du mange forskellige personligheder, nogle med deres egne udfordringer og diagnoser. Men én ting er sikkert: Når du træder ind i G-House, er det hygge, tryghed, og nærvær, der er i centrum. Vi vil gøre alt for, at du føler dig hjemme.

Hver anden tirsdag afholder vi en krea klub fra kl. 15.30 til 17.30.
I øjeblikket består vores kreative team udelukkende af medlemmer over 18 år, men vi vil gerne udvide vores lille fællesskab. Hvis du er kreativt anlagt og har lyst til at blive en del af vores kreative fællesskab, vil det glæde os at se dig. Et lille gebyr på 50 kr. halvårligt dækker deltagelse.

G-House og krea klubben drives også i tæt samarbejde med SIND Ringkøbing-Skjern, hvilket forstærker vores mission om at skabe trygge rammer for alle, der trænger.

Er du nysgerrig? Kom forbi og oplev G-House for dig selv, eller tag kontakt til os for at høre mere. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores fællesskab!