Et Godt Nytår Fra G-Faktor

Et Godt Nytår Fra G-Faktor

Kære venner, frivillige og støtter af G-Faktor,

Som vi står på tærsklen til et nyt år, vil vi gerne tage et øjeblik til at reflektere over de utrolige oplevelser og succeser, vi har haft i 2023, og udtrykke vores dybe taknemmelighed for jeres urokkelige støtte og engagement.

Et År Fuld af Vækst og Sammenhold
2023 har været et år, hvor G-Faktor virkelig har taget fart, særligt i vores lokalafdeling af SIND. Vi har haft det privilegium at organisere en række inspirerende foredrag, udflugter og møder, som har beriget vores forståelse og styrket vores fællesskab.

Vores ungdomsklubber, G-House og Unge For Ligeværd, har været summende med aktivitet og energi, hvilket har givet vores unge en platform for udtryk, læring og samvær. Disse rum har været fyldt med sjove øjeblikke og spændende samtaler, der har bidraget til at forme vores ungdoms oplevelser og perspektiver.
Der er plads til flere og vi ser frem til at møde nye medlemmer i 2024!

Tak til Vores Frivillige og Brugere
Ingen af disse oplevelser ville have været mulige uden det utrættelige arbejde og engagement fra vores fantastiske frivillige. I har været rygraden i vores organisation, og jeres passion og hårdt arbejde har gjort en enorm forskel i vores samfund. Vi vil også gerne takke alle vores brugere, hvis deltagelse og feedback har været uvurderlige for os!

2024
Vi ser med stor forventning frem mod 2024. Vi håber på at bygge videre på de succeser, vi har haft, og fortsætte med at udvide vores tilbud. Vores mål for det kommende år er at fremme endnu mere frivillighed, styrke lokal støtte og fremme samarbejde på tværs af generationer og baggrunde, for at løfte alle i vores område.

Sammen kan vi Gøre en Forskel
Vi tror på kraften i fællesskab og den positive indvirkning, det kan have på vores samfund. Med jeres fortsatte støtte ser vi frem til et 2024 fyldt med nye muligheder, venskaber og succeser.

Tak for at være en del af vores rejse.
Fra alle os hos G-Faktor, ønsker vi jer et Godt Nytår!