SIND Caféaften: Fællesspisning og foredrag med Jes Pihl Bjørnstad

SIND Caféaften: Fællesspisning og foredrag med Jes Pihl Bjørnstad

Cafeaften, ADHD foredrag med fællesspisning i G-Faktor:
Vi ser frem til at byde jer velkommen til en aften fyldt med god mad, selskab og indsigt i livet med ADHD.

Aftenen vil starte med en hyggelig middag ogv efter spisningen vil vi have fornøjelsen af at lytte til Jes Pihl Bjørnstad, som vil dele sin personlige historie om at leve med ADHD.

Født i Århus i 1977, bosat i Skjern, er Jes ikke kun en dedikeret familiefar til tre og uddannet bager, men også en person, der har trådt en anderledes sti i livet:

Har hele livet følt som om, jeg ikke helt har passet ind. Både barn- og ungdommen har været som at leve på et sidespor, i forhold til resten af verden.

Selv om jeg har familie, uddannelse og fast arbejde, er det ikke uden forhindringer i det daglige. Det at være i familie med, eller have en ven med ADHD er krævende.

Jeg overmandes ofte af en ekstrem træthed, når jeg er hjemme. Udsætter mange ting derhjemme. Trives i mit job med mine kollegaer og med de udfordringer der kan være i det daglige. Jeg nyder det faktisk.

Musikken har haft en stor rolle og er en positiv del af mit liv. ADHD er også et aktiv. Mestring strategier, medicin og hjælpemidler. Rast- og søvnløshed. Venskaber og andre forhold.

Nogle af disse ting vil jeg vende i min undervisning.

Cafeaften  ADHD foredrag med fællesspisning i G-Faktor

For at sikre, at vi har plads til alle, bedes I huske at tilmelde jer.

Prisen for denne aften er 40 kr., som inkluderer mad, sodavand, kaffe og et inspirerende foredrag.

Se arrangementet Cafeaften, ADHD foredrag med fællesspisning i G-Faktor: på Facebook